zondag 22 april 2012

De wachtweken

De wachtweken zijn weer gestart. Deze 2 vreselijke weken die volgen op de bevruchting en eindigen bij een positieve zwangerschapstest of een menstruatie. Die 2 vreselijk spannende weken die ik bijna gemist heb de afgelopen 7 maanden. De maanden waarin ik geen poging kon doen dus ook geen wachtweken hoefde door te maken. Er op terugkijkend waren het eigenlijk een heleboel wachtweken aan elkaar geplakt. Soms leek er geen einde te komen aan deze weken. Wanneer zou ik weer een poging mogen maken om zwanger te raken? Gaat dat nog wel gebeuren? Wat gaat deze reis me nog meer brengen?

En nu is het zover; de 2 wachtweken zijn weer aangebroken. Het traject er naar toe liep weer even anders dan verwacht, maar nu na de escape-iui voelen ze toch wel weer als echte wachtweken. Ik heb eindelijk weer een kans om zwanger te raken. Na al die maanden voelt dat enorm goed. Dus kom maar op met die wachtweken, ik ben er klaar voor! Zoals vriendin M optimistisch schreef: op naar een drieling!

3 opmerkingen:

  1. Jaaaaaaaa, je bent weer back on track!

    Ik duim voor je, op naar een positieve test!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sterkte met de wacht weken. Ik duim voor je!! En wat was het vorige logje mooi en openhartig. Ik vind je kei dapper, ga zo door! Hopelijk duurt het nu niet meer lang... X

    BeantwoordenVerwijderen