donderdag 29 maart 2012

IVF 1: herstart

Gister heb ik de eerste injectie mogen zetten. Op het toilet op mijn werk! Het was enorm druk op het werk, had weinig tijd om te eten dus ook weinig tijd om er rustig bij stil te staan. Misschien maar goed ook ;). Twee keer even diep inademen en darten maar!
De eerste hormonen zitten er in. Morgen nog een keer de pil slikken en dan wachten op mijn menstruatie. Hopelijk de laatste voor een hele lange tijd. Op dag 5 moet ik een uitgangsecho laten maken en als dan eierstokken en baarmoeder er klaar voor zijn, kan het stimuleren gaan beginnen.
Aankomende maandag ga ik ook starten met acupunctuur. Ben benieuwd wat het precies gaat inhouden. Hopelijk houden ze wel rekening met mijn bizarre, als verpleegkundige zijnde, angst voor naalden en injecties!

Vorige week kwam ineens alles binnen rondom het traject met een spermadonor. Ging over van alles nadenken, van voorlichtingboekjes tot het zoeken naar mannelijke rolmodellen. Nu is de rust in mijn hoofd weer terug. Het voelt goed om de knoop te hebben doorgehakt en nog beter dat ik zoveel positieve reacties krijg als ik het vertel.

De injectie van vanavond ligt voor me op tafel op kamertemperatuur te komen. Ik ga snel afsluiten en spuiten, dan kan ik er niet langer tegenop zien!

2 opmerkingen:

  1. Jaaaaaaaaaa, je bent weer begonnen, ik duim voor je!!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super dat je bent gestart! Ik ga kei hard voor je duimen!

    BeantwoordenVerwijderen