woensdag 9 maart 2011

Samenlevingsonderzoek 2

Vandaag nogmaals het samenlevingsonderzoek gehad. Dus gisteravond weer een potje opgehaald bij de donor. Ik moest minimaal 2 uur en maximaal 12 uur  voor het onderzoek insemineren. Met dit onderzoek kijken ze naar de bewegelijkheid van de spermacellen in de baarmoeder. Vorige keer waren er geen spermacellen te zien, iets wat vreemd is volgens de arts. Dus vandaar vandaag de herkansing.
Nou helaas, ook vandaag geen bewegende, levende cellen te zien. De arts was een beetje afstandelijk en had duidelijk van te voren vermeld dat de vragen morgen in het gesprek met de professor aan bod kwamen. Zij zou alleen vertellen wat ze deed en zag, maar niet verder uitweiden. Dat deed ze dan ook niet! Kreeg weinig concrete informatie, of eigenlijk alleen wat ze zag en dat was het.
Nu weer thuis en de gedachten gaan weer flink in de rondte. Wat heeft dit te betekenen? Zal ik verkeerd insemineren? Is mijn baarmoederslijm zo defensief dat het gelijk alles dood? Maar ik weet niet goed of er wel dode cellen te zien waren, daarop gaf ze geen antwoord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten