zaterdag 17 december 2011

Ik kijk weer vooruit

Sinds een kleine 3 weken heb ik intensief mailcontact met een 38-jarige man die misschien wel de vader van mijn kindje wil worden. Hij is homo en zou graag samen met iemand een kindje willen opvoeden. Niet zozeer als co-ouders, maar wel een grote rol spelend in het leven van het kindje.
Via een website zijn we met elkaar in contact gekomen en sinds die dag mailen we regelmatig met elkaar. Allerlei issues zijn al ter sprake gekomen, kleine discussies gevoerd en vooral veel gevoelens en gedachten uitgewisseld.

En vandaag is het dan zover, we zullen elkaar gaan ontmoeten. Zo spannend! Nog een kleine 10 minuten en dan ga ik van huis en jeej, wat ben ik zenuwachtig opeens! Het voelt als een eerste date. Wat moet ik aan? Hoe zal hij me vinden? Hoe vind ik hem? Is de klik, die er op papier zeker is, in real life er ook? Ik hoop het zo, het voelt zo goed.
Rekening houdend met het risico dat ik vanavond een illusie armer zou kunnen zijn, ga ik vol vertrouwen de ontmoeting tegemoet. Ben erg benieuwd en ga het gewoon maar zien!

3 opmerkingen:

  1. Wat spannend!! Ik schrijf dit op zondag ochtend en je hebt hem inmiddels ontmoet. Ik ben zeer benieuwd en hoop heel erg voor je dat de klik er ook in real life is! Fijne zondag en dikke knuffel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lief van je. Ik schrijf snel een blog hoe het geweest is. In ieder geval positief, dus we gaan voor date 2. Hou je op de hoogte!

    BeantwoordenVerwijderen