donderdag 31 december 2009

De eerste keer

18-12-2009
Ja ik ga eind deze maand starten!! Ik heb mijn donor 2 data voorgesteld maar daar nog niets van gehoord. Hij schreef al eerder dat hij het enorm druk heeft, dus dat komt wel weer.
Vind het allemaal wel raar hoor, nu het zo dichtbij komt! Krijg opeens ook weer twijfels over van alles en nog wat. Aan de andere kant weet ik heel zeker dat ik het weet, maar soms zit er opeens een duiveltje op m'n schouder die rare dingen in m'n oor fluistert :twisted:!
Ik heb 2 data naar mijn donor gestuurd maar dus nog niets gehoord.
Mijn ovulatie zal tussen 1 en 3 januari zijn dus ik heb hem gevraagd of hij 30 dec en 2 januari kan komen. Dan heb ik beide data ondervangen, zeg maar!

31-12-2009
Nou, de eerste poging is achter de rug!!
Ik was best een beetje nerveus maar dat ging eigenlijk weg toen ik mijn donor zag. Voor hem is het ook raar en vreemd, misschien nog wel vreemder aangezien hij zijn 'ding' moet doen terwijl ik in huis ben. Ik doe het lekker als ik veilig en alleen in mijn huisje ben!
Het is me uiteindelijk meegevallen. Heb tijdens het wachten achter de computer gezeten met mijn I-pod op mijn hoofd en de muziek héééél hard aan. Het is toch wat gehorig hier in het tuinhuisje en ik wilde zeker weten dat ik geen geluiden zou opvangen ;).
Daarna is hij weggegaan en heb ik er rustig de tijd voor genomen. Het was minder een kliederboel dan ik had verwacht. Er liep wel wat weg maar door verhalen van anderen was ik daar op voorbereid.
Ben daarna nog een tijd lang met mijn benen omhoog (baadt het niet dan schaadt het niet :D) op bed blijven liggen. Had een dvd meegenomen dus ben daar maar naar gaan kijken. Daarna gedoucht en nog even op bed gaan liggen.

Ik heb eigenlijk een soort rust over me heen gekregen. Het is nu niet meer aan mij, heb alles gedaan wat ik kon doen en nu is het afwachten. En wachten. En wachten :).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten